Sgánetz Bence

Cavern

A PC sosem hallott igazi 3D hangot a Cavernig. Mostantól bárhová rakhatod a hangszóróid, akár a plafonra vagy a földre is, a Caverntől a filmjeid és a Cavernnel felszerelt játékaid működni fognak vele. A Cavern beállítható bármilyen stúdióhoz, házimozihoz, valódi mozihoz, vagy akár színpadhoz is.

Nézd a filmjeid Cavern hanggal

A Cavernize segítségével bármilyen filmet átkonvertálhatsz bármilyen hangszóróelrendezésre. A Cavern Limitless Audio Format-ot is tud kezelni, ami térbeli csatornák tárolásához lett létrehozva. A Cavernize valós időben kipróbálható a Cavern konfigurációs alkalmazásban (laf, wav, vagy ogg formátummal jelenleg). A Cavernize-hoz FFmpeg szükséges, és működik fájlokat ráhúzva, de konzolparancsokkal is, amiket a dokumentációban találhatsz meg.

Ajándék a moziknak

A Cavern rendelkezik Előadóterem móddal, nagy termekre tervezve, a mozikat is beleértve. Előadóterem módban minden hallgató ugyanazt az élményt kapja, függetlenül attól, hol van a teremben. Kipróbálhatod az Előadóterem módot az otthonodban is a Cavern konfigurációs alkalmazással. Nem számít, milyen hangtechnikád van, a Cavern működni fog vele. A mozik sem kivételek. Csak át kell helyezned néhány hangszórót a teremben, és beállítani hozzá a Cavern-t. Még a hangzás középpontját is beállíthatod az alapján, hogy hol ül a hallgatóság. És ingyen van. Nézd meg az angol Cavern minioldalt további információkért.

Dolgozz Cavern-nel

Unity fejlesztők már letölthetik a béta Cavern Unity API-t. Pontosan úgy működik, mint a Unity beépített hangmotorja. Ha egy játékos konfigurált a gépén Cavern-t, a játékod az ő egyedi rendszerével fog működni. Ha nincs a játékosnak Cavern-je, hagyományos térhangzást fog hallani.

Létrehozva

2016. február 19.

Frissítve

2017. október 11.

Letöltések

Cavern 32-bit driver 1.0.2 R1.5
Licensz: ingyenes (privát), 115 letöltés

Cavern 64-bit driver 1.0.2 R1.5
Licensz: ingyenes (privát), 188 letöltés

Cavernize 1.2
Licensz: ingyenes (privát), 138 letöltés

CavernizeRT 1.0.1
Licensz: ingyenes (privát), 24 letöltés

Cavern Unity API 1.0.2
Licensz: ingyenes (Cavern API), 128 letöltés

Cavern minioldal

Cavern dokumentáció

Cavern Unity API forrás